Nieuws - Kuub Makelaars - RSS feed Nieuw woningaanbod - Kuub Makelaars - RSS feed Bellen met Kuub Makelaars Kuub Makelaars op Twitter Kuub Makelaars op Facebook NVM Funda
22 juni 2011

Nieuwe Website online, graag uw commentaar

Het was 21 juni inderdaad de langste dag van het jaar. De verhuizing van de nieuwe website ging (bijna) vlekkeloos. Momenteel voegen we de laatste features toe aan de site. Vanaf nu hebben onze klanten (lees: de woningverkopers) de mogelijkheid om zelf content toe te voegen aan hun huis. Dit kan video zijn, maar ook de foto's van de laatste buurtbbq om maar eens wat te noemen.

Momenteel wordt hard gewerkt aan de puntjes op de i. Er zijn nu eenmaal een paar dingen die we alleen live kunnen uitproberen en niet in de testomgeving. Ook kiezen we bewust voor om nu live te gaan zodat u als gebruiker uw input kan geven over hoe u een makelaarswebsite ziet en zou willen gebruiken. Wat mist u en wat vindt u totaal overbodig?

Vertel het ons en wij gaan er mee aan de slag.
terug naar overzicht


Delen


Uppie

Je bent minister president van Nederland geworden, na een fopstudie waarmee je ook de rest van je dagen had kunnen slijten als geschiedenisleraar. Je hebt volgens je politieke vrienden ťn vijanden je kabinet soepeltjes en met flair geleid; je weet zelfs ongeschonden de finish te halen, waar kabinetten meestal onderweg ruziŽnd uit elkaar vallen. Je loodste het land door een financiŽle crisis, wist een recordaantal asielzoekers te huisvesten zonder dat er ooit een ?s nachts buiten moest slapen, sloot namens de Europese Unie als tijdelijke voorzitter een deal met Turkije. Dat allemaal even monter als op je eerste dag op het bordes bij -toen nog- Koningin Beatrix. En dan komt het moment dat je mag aanschuiven in het om onduidelijke redenen prestigieuze TV programma Zomergasten, om van de presentator te horen: ?Uw moeder is vast teleurgesteld in u.? Teleurgesteld?


Lees verder...

Commentaar:

Gisteren, vrijdag 30 september