Nieuws - Kuub Makelaars - RSS feed Nieuw woningaanbod - Kuub Makelaars - RSS feed Bellen met Kuub Makelaars Kuub Makelaars op Twitter Kuub Makelaars op Facebook NVM Funda
22 juni 2011

Nieuwe Website online, graag uw commentaar

Het was 21 juni inderdaad de langste dag van het jaar. De verhuizing van de nieuwe website ging (bijna) vlekkeloos. Momenteel voegen we de laatste features toe aan de site. Vanaf nu hebben onze klanten (lees: de woningverkopers) de mogelijkheid om zelf content toe te voegen aan hun huis. Dit kan video zijn, maar ook de foto's van de laatste buurtbbq om maar eens wat te noemen.

Momenteel wordt hard gewerkt aan de puntjes op de i. Er zijn nu eenmaal een paar dingen die we alleen live kunnen uitproberen en niet in de testomgeving. Ook kiezen we bewust voor om nu live te gaan zodat u als gebruiker uw input kan geven over hoe u een makelaarswebsite ziet en zou willen gebruiken. Wat mist u en wat vindt u totaal overbodig?

Vertel het ons en wij gaan er mee aan de slag.
terug naar overzicht


Delen


'Positieve ontwikkeling regio Zuidoost-Brabant'

Het gaat in de regio Zuidoost-Brabant, Eindhoven en omstreken, een stuk beter met de woningmarkt in vergelijking met één tot anderhalf jaar geleden, vertelt Chris van Roon, afdelingsvoorzitter van de NVM Zuidoost-Brabant. “Met name in de grotere gemeenten trekt de woningmarkt behoorlijk aan en is ook de prijsontwikkeling positief.”


Lees verder...

Commentaar:

vrijdag 28 augustus